Instruktörer

Henrik Kumm, 5 Dan, Daninstruktör (henrik@satori.se)

Chefskonstruktör SAFT AB

Hobby: Sambo (Marica), son (Vincent), dotter (Olivia), hus


Jiujitsun är en del av livet! Jag började träna när klubben fortfarande var ung. Under åren som gått sedan min träningsstart 1986 har mycket hänt. Jiujitsun har utvecklats med det ökade synliga våldet i samhället. Det är viktigt att inte blunda för sanningen, utan anpassa sig. Valet jag gjorde att stanna kvar i Durewall-jiujitsun har jag aldrig ångrat. Filosofin av att inte vilja skada en annan människa tycker jag ska vara grunden i vårt utövande, samtidigt måste vi vara förberedda om vi ställs inför faktum. Vår träning är mångsidig och sträcker sig från verbalt försvar till det man kan se som otänkbart. Som jag ser det är "mjukhet" vår främsta princip. Många okunniga förväxlar ordet med lite olika saker. Meningen med mjukhet är "att inte öka kraftinsatsen" det vill säga jiujitsuns grundtes.Rikard Brink, 3 Dan, Klubbinstruktör (rikard@satori.se)

Utvecklingsingenjör SAFT AB


Tycker det är en bra träningsform.

 


Gullvi Kumm, 1 Dan, Förbundsinstruktör (gullvi@satori.se)

Pensionerad undersköterska, IVA Oskarshamns Sjukhus.

Hobby: Familj och jiujitsu så klart.


Min träning ger mig nödvändig motion och har fått mig att växa som person. Jag tycker väldigt mycket om att undervisa 'mina' barn i klubben.


Philip Ericsson, 1 Kyu, Klubbinstruktör (philip@satori.se)

Jobbar som elektriker

Hobby: Jiujitsu och vänner.


Jitsun har gjort mig intresserad den österländska kulturen och det som den för med sig.Kontakt: info@satori.se  Henrik Kumm: henrik@satori.se, 070-7968333  Gullvi Kumm: gullvi@satori.se, 070-6577505

Rikard Brink: rikard@satori.se, 070-7501452